Contact & Informatie

Contact Vintage Vedette


Telefoonnummer:

06-14233357

Email:

info@vintagevedette.com

 

Bestellen, reserveren en retourneren.


Bestellen

Het aankopen van producten kan op de volgende manieren.

  • Via de webshop kunt u producten in de winkelmand plaatsen en deze hier afrekenen. Deze producten zijn dan vooruit betaald en zullen worden verzonden of kunt u in ons atelier ophalen als dit vermeld staat op de productpagina. (Dit kunt u aangeven tijdens het afronden van het bestelproces.)
  • Via Facebook, Instagram en Marktplaats is het ook mogelijk om producten aan te schaffen. De betaling loopt dan via vooraf via overboeken per bank. Als de betaling ontvangen is kan het product worden opgehaald op afspraak, of verzonden worden.

Reserveren

Het reserveren van producten kan op meerdere manieren.

  • Ten eerste kunt u een product reserveren via een bericht onder een foto, of een persoonlijk bericht via Messenger op Facebook of Instagram of via Marktplaats.
  • Ten tweede kunt u een product reserveren via telefonisch contact; bellen, sms’en of whatsappen.

Retourneren

Wij geven voor retouren geen geld terug. Voor retouren krijgt u bij ons een digitale tegoedbon welke u kunt inzetten bij een volgende aankoop. De producten dienen in originele staat te worden geretourneerd binnen 5 werkdagen, per post of per afgesproken levering in het atelier. De kosten voor een retourzending zijn voor de kosten van de klant.