Over ons

Even voorstellen


Wie is Vintage Vedette? We hebben het steeds over ‘ons’, maar eigenlijk is Vintage Vedette één persoon.

MiThis is mejn naam is Stephanie en mijn passie voor vintage is 5 jaar geleden ontstaan. Ik heb het altijd al heerlijk gevonden om spullen op te knappen. Om oude spullen te vinden ging ik naar rommelmarkten en kringloopwinkels en langzaam aan groeide mijn interesse voor spullen uit de jaren 50, 60 en 70. Ik begon me te verdiepen in de verschillende decennia en kreeg steeds meer oog voor vintage uit die jaren.


 

De werkwijze


De vintage ihttp://tems zijn door mij persoonlijk geselecteerd. Ik ga wekelijks op pad om leuke items te zoeken. Om een goede kwaliteit te kunnen bieden kies ik voor vintage meubels en woonaccessoires in een goede tot perfecte staat. Ik restaureer de vintage items zelf zodat het meubel of accessoire in ere hersteld wordt. Ook stoffeer ik de krukjes en stoelen zelf en vervang ik, als dit nodig is, ook het polyether zodat je verzekerd bent van een stevige en goede zit.

 

De winkel is open van donderdag tot en met zaterdag. Op de overige dagen ben ik op inkoop, is er administratief werk, en restaureer ik de vintage of maak mijn eigen producten. Als een meubel of accessoires klaar is voor verkoop komt het in de winkel te staan en op den duur ook op de webshop, Facebook en Instagram.

 

Evenementen en services


We geven in onze winkel regelmatig workshops. Dit doe ik zelf met collega onderneemster Marion van Cowabunga, maar ik nodig regelmatig leuke en inspirerende ondernemers uit die ik volg op Instagram en Facebook. Zo is er elke maand in de winkel iets nieuws te doen, zoals een workshop leren tas maken, weven, aquarelillustratie, handlettering en bijvoorbeeld plantenhangers knopen. Kijk voor een actueel overzicht van alle geplande workshops op de pagina zelf.

Ben je al lang op zoek naar een specifiek item maar kom je het niet tegen? Dan hebben we de vintage zoek service bij Vintage Vedette. Stuur een berichtje naar ons met je telefoonnummer en een duidelijke beschrijving van het vintage item waarnaar je op zoek bent. (kleur, formaat, materiaal, stijl) Als ik iets soortgelijks tegen kom dan stuur ik je een foto van het item en de prijs en kun je vrijblijvend. aangeven of je het zou willen hebben. Vind je het iets? Dan neem ik het voor je mee naar de winkel en kun je het daar ophalen!

Regelmatig is Vintage Vedette op markten te vinden. Kijk voor een actueel overzicht op de pagina marktagenda.