Retour beleid

Ben je tóch niet tevreden over je aankoop? Dat vinden we erg jammer, maar dan kun je deze gewoon naar ons retourneren. Lees hieronder de regels van ons retour beleid.

 • Bij de aankoop van producten heb je de mogelijkheid het product of de producten retour te zenden binnen 14 dagen na levering, enkel en alleen wanneer het product gebreken vertoont die niet zijn genoemd bij de productomschrijving.
 • Houdt er rekening mee dat de vintage producten altijd gebruikerssporen hebben, dat maakt ze juist bijzonder. Om in te schatten van welke kwaliteit het product is, werken we met een schaal van 1-5. Waarbij 1 zeer slecht zou zijn, en 5 zo goed als nieuw. De kwaliteitswaarde staat bij elk vintage product aangegeven.
 • Voor gebreken ontstaan ten gevolge van gebruik van het product door de consument en gebreken/gebruikerssporen omschreven op de productpagina van het betreffende artikel, is Vintage Vedette niet aansprakelijk te stellen.
 • Bij de lifestyle producten die nieuw zijn staat de waarde nieuw. Deze producten zijn nog niet eerder gebruikt.
 • De retour termijn van 14 dagen gaat in op de dag na ontvangst van het product door jou als consument, wij gaan uit van de dag dat het pakket is aangenomen door de klant, te zien in de lever informatie aangeleverd door Post NL. Ook een levering bij de buren telt als aanlevering.
 • Tijdens deze termijn dien je zorgvuldig omgaan met het product en bijbehorende verpakking. Consument zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat redelijkerwijs nodig is om te kunnen beoordelen of deze het product wenst te behouden. Indien de consument het product of de producten wenst te retourneren, zal consument deze met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in originele staat en voorzien van bijbehorende verpakking aan Vintage Vedette retourneren.
 • Je kunt op het meegestuurde retour formulier aangeven wat de reden voor het retourneren is. Je bent zelf verantwoordelijk voor het ordelijk verpakken en verzenden van een retourzending. Je dient het retour formulier bij de retourzending te voegen. Het adresstrookje van het retour formulier kan afgeknipt worden om op de verpakking te plakken.
 • Bij vermoeden van gebruik van product door consument, behoudt Vintage Vedette zich het recht voor retouren te weigeren en/of een vergoeding voor reparatie of vermindering van verkoopwaarde te berekenen.
 • Indien je producten retourneert, ben je zelf verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending.
 • De waarde van geretourneerde producten zal na correct ontvangst binnen bovengestelde termijn teruggestort worden op het bij ons bekende rekeningnummer binnen 5 werkdagen. Restitutie is exclusief in rekening gebrachte verzendkosten. Retourzendingen zonder retour formulier of zendingen die onvoldoende zijn gefrankeerd, worden ten alle tijden geweigerd. Ben je je retour formulier kwijt? Stuur ons dan even een mailtje op info@vintagevedette.com. Bewaar je verzend bewijs, deze kunnen wij opvragen.
 • Vintage Vedette is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte retourzendingen.