Over ons

Over Vintage Vedette

Hoi! Mijn naam is Stephanie en ik ben Vintage Vedette in 2013 begonnen vanuit de liefde voor vintage kleding, meubels en woonaccessoires. Het begon in eerste instantie met een webshop in vintage kleding die ik runde vanuit mijn appartementje in Breda. Langzaam aan kreeg ik zoveel spullen (ook kleine meubeltjes en woonaccessoires) dat ik op zoek ben gegaan naar winkelruimte. Via een stichting in leegstandsbeheer kwam ik aan het leuke pand op de Haagdijk in Breda! Daar heb ik 3,5 jaar een super leuke winkel gehad. Helaas moest ik er onlangs uit omdat een nieuwe huurder zich had gemeld. Van de winkel zijn we nu verhuisd naar een studio waar ik werk aan de webshop en hiervoor foto’s maak van producten, ik werk hier ook aan de vintage items die gerestaureerd moeten worden. Het leukste aan mijn werk vind ik het inkopen! Met inkopen wordt ik vaak geholpen door mijn vriend en soms door vriendinnen.

Vintage Vedette studio


Op afspraak kun je onze producten in onze studio bekijken, het adres is Teteringsedijk 89-G, 4817 MB, Breda.

 

 

 

 

 

 

Vintage Vedette assortiment


Het assortiment bestaat uit vintage, bohemian & urban jungle treasures! De vintage items zijn door mij persoonlijk geselecteerd. Ik ga wekelijks op pad om leuke items te zoeken bij kleine aanbieders, op marktjes en in het buitenland. Om een goede kwaliteit te kunnen bieden kies ik voor vintage meubels en woonaccessoires in een goede tot perfecte staat. Ik restaureer de vintage items zelf zodat het meubel of accessoire in ere hersteld wordt. Ook stoffeer ik de krukjes en stoelen zelf en vervang ik, als dit nodig is, ook het polyether zodat je verzekerd bent van een stevige en goede zit.

Naast vintage hebben we ook nieuwe trendproducten en maak ik zelf plantenhangers van leer, katoen en hennep. Voor deze producten zijn aparte menu’s aangemaakt; de webshop is verdeeld in vintagelifestyleplantenhangers.

Vintage Vedette houdt van hergebruik!


Hergebruik zie je niet alleen terug in ons vintage assortiment, maar ook bij het gebruik van verzenddozen en verpakkingsmaterialen. Deze zijn niet nieuw, maar krijg ik van mijn collega onderneemster van SUUSKES lunchroom Breda. Deze dozen zijn stevig en nog hartstikke goed voor een tweede ronde. Zo beperken we samen het afval en gaan er niet onnodig bomen verloren.

Vintage Vedette Shopping service


Ben je al lang op zoek naar een specifiek item maar kom je het niet tegen? Dan hebben we de Whats app service bij Vintage Vedette. Stuur een berichtje naar ons met je telefoonnummer en een duidelijke beschrijving van het (vintage) item of product van onze merken waarnaar je op zoek bent. (kleur, formaat, materiaal, stijl) Als ik iets soortgelijks tegen kom dan stuur ik je een foto van het item en de prijs en kun je vrijblijvend aangeven of je het zou willen hebben. Vind je het iets? Dan neem ik het voor je mee naar de studio en kun je het daar ophalen of ik kan het verzenden!

Vintage Vedette bij jou in de buurt


Regelmatig is Vintage Vedette op markten te vinden. Kijk voor een actueel overzicht op de pagina marktagenda.

 

Vintage Vedette
Vintage Vedette op de Marché Hoezee in Breda