Onze winkel

Een vintage winkel en concept store op de Haagdijk 24 in Breda. Hier kun je al onze mooiste vintage items bekijken, kopen en je eventuele eerder geplaatste bestelling afhalen.

We verkopen vintage meubels, vintage woonaccessoires en vintage kleding uit de jaren 50, de jaren 60 en de jaren 70. Daarnaast verkopen we leuke lifestyleproducten, toffe planten, illustraties en originele cadeauartikelen.

Al onze vintage items worden goed gecontroleerd op eventuele gebruikerssporen. We wassen en reinigen de vintage kleding, we reinigen de woonaccessoires en de meubels en soms restaureren we deze als dit nodig is. Hierdoor ben je bij ons verzekerd van mooie vintage in een goede staat.

 

De openingstijden van de winkel:
Donderdag   12.00 – 18.00 uur
Vrijdag      12.00 – 18.00 uur
Zaterdag    11.00 – 17.00 uur

Op de overige dagen kun je online shoppen of contact met ons opnemen op Facebook en Instagram.

 


Assortiment:
In onze winkel verkopen we niet alleen vintage en woonartikelen. De winkel biedt ook een plek aan creatieve ondernemers met een kunst en/of design achtergrond. Klik op de afbeeldingen voor hun persoonlijke website. Wil jij ook je spullen verkopen bij Vintage Vedette in de winkel? Stuur dan een mailtje naar info@vintagevedette.com.

  • Moodz design logo

Special Sale Nights:

Een paar keer per jaar organiseren we een Special Sale Night! Deze zijn op de donderdagavond van 17:00 u tot 21:00 en worden aangekondigd op onze Facebookpagina en Instagram. We hebben die avond kortingen tot 70% op verschillende producten en een aantal van onze ondernemers zijn dan aanwezig. Je kunt de makers achter de producten leren kennen en er worden mini-workshops of acties georganiseerd. Tijdens het shoppen kun je genieten van een heerlijke koffie of thee en de lekkerste taartjes.

  • Vintage Vedette Breda Special Sale Night

Workshops:

In onze vintage winkel in Breda geven wij maandelijks leuke en leerzame workshops. Van het maken van je eigen leren tasje of clutch tot het pimpen van een canvas tas en van een workshop handlettering tot een workshop leren bbq-schort maken voor je vriend, vader of jezelf natuurlijk! Kijk op onze workshop pagina voor meer informatie.

Wil je zelf een workshop geven? Dan is er de mogelijkheid om de workshoptafel te huren. Dit kost 15 euro per uur (ex btw) en is inclusief koffie, thee en water. De ruimte is verwarmd en er is een toilet en keuken aanwezig. Neem voor meer informatie contact op via info@vintagevedette.com.


Route en parkeren:

Betaald parkeren kan in de straat direct voor de winkel. De eerste 15 minuten zijn gratis. Vervolgens is het 2,20 euro per uur.

Komende vanaf de A27 (Amsterdam, Utrecht, Oosterhout, Tilburg, Den Bosch) neemt u afslag 15 Bavel/Breda. Volg de 2 linkerrijstroken om linksaf te slaan naar de Franklin Rooseveltlaan. Na 2 km sla linksaf richting het Fatimaplein bij de stoplichten. De weg loopt in een bocht. Sla vervolgens rechtsaf naar het Fatimaplein. U rijdt nu onder het viaduct door. Bij de volgende stoplichten slaat u linksaf naar de Generaal Maczekstraat. Weg vervolgen naar het Wilhelminapark. Sla linksaf naar de Wilhelminasingel. Sla rechtsaf naar de Nieuwe Ginnekenstraat. Weg vervolgen naar het Van Coothplein. Weg vervolgen naar de Fellenoordstraat. Sla rechtsaf naar de Haagdijk. U vindt ons op nummer 24.

Komende vanaf de A16 (Den Haag, Rotterdam, Dordrecht) neemt u afslag 17-Breda-Noord naar Prinsenbeek richting Breda-Noord. Volg de 2 linkerrijstroken om linksaf te slaan naar de Backer en Ruebweg. Ga verder op de Backer en Ruebweg. Volg de 2 rechterrijstroken om rechtsaf te slaan naar de Westerparklaan. Sla linksaf naar de Lunetstraat. Weg vervolgen naar de Schorsmolenstraat. Sla linksaf naar de Haagdijk. U vindt ons op nummer 24.

Komende vanaf de A58 (Bergen op Zoom, Roosendaal) volgt u de rechterrijstrook bij het knooppunt 16-Breda-Knooppunt Princeville om de borden E19/E312/A16/A58 richting Breda/Tilburg/Eindhoven/Antwerpen te volgen. Houd rechts aan, rij door op de Afslag 16 en volg de borden Breda. Volg een rijstrook naar keuze om rechtsaf te slaan naar de Ettensebaan. Weg vervolgen naar de Westerparklaan. Sla rechtsaf om op de Westerparklaan te blijven. Weg vervolgen naar de Ettensebaan. Weg vervolgen naar de Vincent van Goghstraat. Weg vervolgen naar de Gasthuisvelden. Sla linksaf naar de Fellenoordstraat. Sla rechtsaf naar de Haagdijk. U vindt ons op nummer 24.